18.8.11

[sticky post] Buat Facebook Old Chat :D

Haa.. lepas nih boleh la tenang sat . takdaklah nak dapat dosa duk maki hamun facebook chat yang baru .
perghhh haha .. dalam post ini aku nak ajaq hampa semua camna nak buat Facebook Old Chat yang selalu hampa rindukan tu,Teheeee :') ,
Facebook Old Chat :D
for Chrome
klik link ni http://userscripts.org/scripts​/show/107159 pastu install. kemudian refresh facebook.

for Mozilla
1- https://addons.mozilla.org/en-​US/firefox/addon/greasemonkey/ tekan download now , pastu restart firefox.
2- http://userscripts.org/scripts​/show/107159 klik install , pastu refresh facebook .
CHAT ANDA 'RETRO' =="
siap !! Tepuk Tangan . 
 
ps: jika ada sebarang masalah atau pertanyaan jangan segan silu nak bertanya :D
pss: kalau boleh Follow la saya , haha tak paksa okay :) 
psss: kalau nak copy atau share .tinggalkan Kredit yerkk. penat ouch mencari

13 comments:

  1. Siap~!! Sambil Tepuk Tangan.. =.D~

    ReplyDelete
  2. yesssssss....!!! thankyou!!!

    ReplyDelete
  3. Faiz : maksud-nya Old Chat to New Chat?
    ibnumustafa: HEEEE !
    Angah : You are most welcome ;)

    ReplyDelete
  4. Aah, sebab grup berterabur so mcm serabut. Ingatkan list by grup mcm asal. T_T

    ReplyDelete
  5. ya ,, cm ne nk kembali ke "new chat" .. O___O

    ReplyDelete
  6. nnti ada dak conversation? ka dia jd mcm dulu? yg takdak apa2 tu?

    ReplyDelete